Luumutuorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Luumutuorepuuro

Luumutuorepuuro

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.

Ainekset

puuro

2 dl
kaurahiutaleita
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia

viimeistelyyn

4 tl
pähkinärouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.

4 tl
pähkinärouhetta
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
2 dl
kaurahiutaleita

Saat puurosta vegaanisen jättämällä raejuuston pois ja korvaamalla maidon kasvimaidolla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.11.2019
Muokattu: 11.11.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1602

383

8,0 g

2,5 g

57,5 g

33,5 g

5,0 g

16,5 g

0,4 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli