Luumutuorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Luumutuorepuuro

Luumutuorepuuro
Annokset
2
Valmistusaika
Useita tunteja
Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.
Jaa Somessa

Ainekset

PUURO

2 dl
kaurahiutaleita
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia

VIIMEISTELYYN

4 tl
pähkinärouhetta

Saat puurosta vegaanisen jättämällä raejuuston pois ja korvaamalla maidon kasvimaidolla.

Näin teet

1

Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.

4 tl
pähkinärouhetta
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
2 dl
kaurahiutaleita
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.11.2019
Muokattu: 11.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1602 3203
Energiaa kcal383 766
Rasvaa8.0 g16.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.5 g5.0 g
Hiilihydraatteja57.5 g115.0 g
Sokereita33.5 g67.0 g
Kuituja5.0 g10.0 g
Proteiinia16.5 g33.0 g
Suolaa0.4 g0.9 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1602 3203
Energiaa kcal383 766
Rasvaa8.0 g16.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa2.5 g5.0 g
Hiilihydraatteja57.5 g115.0 g
Sokereita33.5 g67.0 g
Kuituja5.0 g10.0 g
Proteiinia16.5 g33.0 g
Suolaa0.4 g0.9 g
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.