Luumutuorepuuro

arvosana5/5

(2)arviota
2 Annosta

Noin 2 tuntia (josta 5 min aktiivista)

Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa

Puuro

2 dlkaurahiutaleita
2 dlmaitoa
1 dl(0,5 prk) raejuustoa
1/2 - 1 dlluumumarmeladia

Viimeistelyyn

4 tlpähkinärouhetta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.

    MääräAinesosa
    4 tlpähkinärouhetta
    1/2 - 1 dlluumumarmeladia
    2 dlmaitoa
    1 dl(0,5 prk) raejuustoa
    2 dlkaurahiutaleita

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
11.11.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä