Luumutuorepuuro
Mausta terveellinen tuorepuuro leivonnasta ylijääneellä luumumarmeladilla. Sekoita mukaan raejuustoa, jotta nälkä pysyy kauemmin loitolla.
Ainekset
PUURO
2 dl
kaurahiutaleita
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
VIIMEISTELYYN
4 tl
pähkinärouhetta
Saat puurosta vegaanisen jättämällä raejuuston pois ja korvaamalla maidon kasvimaidolla.
Näin teet
1
Sekoita kaikki ainekset. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi tai yön yli. Viimeistele annos pähkinärouheella ja halutessasi nokareella luumumarmeladia.
4 tl
pähkinärouhetta
1/2 - 1 dl
luumumarmeladia
2 dl
maitoa
1 dl
(0,5 prk) raejuustoa
2 dl
kaurahiutaleita
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 11.11.2019
Muokattu: 11.11.2019
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 58 g | 115 g |
Proteiinia | 17 g | 33 g |
Rasvaa | 8 g | 16 g |
Kuituja | 5 g | 10 g |
Energiaa kj | 1602 | 3203 |
Energiaa kcal | 383 | 766 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 58 g | 115 g |
Proteiinia | 17 g | 33 g |
Rasvaa | 8 g | 16 g |
Kuituja | 5 g | 10 g |
Energiaa kj | 1602 | 3203 |
Energiaa kcal | 383 | 766 |
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä