Paloittele tai murra juusto suupaloiksi. Lado ne saksanpähkinöiden, karpaloiden ja mausteiden kanssa kerroksittain lasipurkkiin.
Kaada purkkiin sen verran öljyä, että ainekset peittyvät. Anna juuston maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk ennen syömistä.
Huom! Oliiviöljy jähmettyy kylmässä mutta notkistuu, kun otat herkkupurkin huoneenlämpöön noin 15 minuutiksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
11215
2679
275,0 g
61,0 g
3,0 g
3,0 g
12,0 g
50,0 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Oreganoa,
1 tl Kokonaisia mustapippureita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli