Marinoitu pähkinächeddar
Ainekset
Valmistus
Paloittele tai murra juusto suupaloiksi. Lado ne saksanpähkinöiden, karpaloiden ja mausteiden kanssa kerroksittain lasipurkkiin.
Kaada purkkiin sen verran öljyä, että ainekset peittyvät. Anna juuston maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk ennen syömistä.
Huom! Oliiviöljy jähmettyy kylmässä mutta notkistuu, kun otat herkkupurkin huoneenlämpöön noin 15 minuutiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
445
1861
45,7 g
10,3 g
0,7 g
0,5 g
1,0 g
8,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli