Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu pähkinächeddar

timer-iconUseita tunteja  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Purkita juustosta, pähkinöistä ja karpaloista oikea herkkujen herkku. Marinadiksi riittää oliiviöljy ja mausteiksi oregano ja pippuri.

Ainekset

160 g
cheddarjuustoa
1 dl
saksanpähkinöitä
1/2 dl
kuivattuja karpaloita
2 tl
oreganoa
1 tl
kokonaisia mustapippureita
2 dl
oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele tai murra juusto suupaloiksi. Lado ne saksanpähkinöiden, karpaloiden ja mausteiden kanssa kerroksittain lasipurkkiin.

160 g
cheddarjuustoa
1 dl
saksanpähkinöitä
1/2 dl
kuivattuja karpaloita
2 tl
oreganoa
1 tl
kokonaisia mustapippureita
2

Kaada purkkiin sen verran öljyä, että ainekset peittyvät. Anna juuston maustua jääkaapissa vähintään 1 vrk ennen syömistä.

2 dl
oliiviöljyä

Huom! Oliiviöljy jähmettyy kylmässä mutta notkistuu, kun otat herkkupurkin huoneenlämpöön noin 15 minuutiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 13.11.2018
|
Muokattu: 24.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

445

1861

45,7 g

10,3 g

0,7 g

0,5 g

1,0 g

8,3 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli