Maukas lammaspata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maukas lammaspata uunissa

Maukas lammaspata

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Pakastettu luuton lammaspaisti
4 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
1 dl
Vettä
1 kpl
Säilyketomaatteja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Poista sulaneesta lampaanpaistista ylimääräinen rasva. Paloittele paisti. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Kuumenna öljy padassa ja paista lihapaloja sen verran, että ne saavat ruskean paistopinnan.

1 kg
Pakastettu luuton lammaspaisti
4 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
2

Mausta lihapalat suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Lisää pataan kuoritut ja paloitellut porkkanat, valkosipuliviipaleet sekä kuorittu ja lohkottu sipuli.

1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
3

Sekoita joukkoon vesi ja tomaatit. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin kaksi tuntia.

1 dl
Vettä
1 kpl
Säilyketomaatteja
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.