Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Meksikolainen kanasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kpl
Avokado
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Ruukku salaattia

Lisäksi:

Tortillalastuja

Kastike:

1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
Muutama tippa tabascoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerinfileet öljyssä kypsiksi ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta lautaselle ja peitä foliolla. Anna jäähtyä. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja leikkaa lohkoiksi. Halkaise tomaatit. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja viipaloi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Pese ja revi salaatit lautasille. Asettele päälle tomaatit, avokadot ja paprikat. Sekoita kastikkeen aineet ja valuta salaatille. Viipaloi broilerinfileet i ja asettele salaatin päälle. Tarjoa lisänä tortillastuja.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.