Ruskista broileri öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Halkaise ja hienonna chili (poista halutessasi siemenet). Purista limestä mehu. Siirrä valkosipuli ja chili suureen kulhoon. Lisää limenmehu. Halkaise avokadot, poista kivet, irrota hedelmäliha lusikalla työlaudalle ja kuutioi kulhoon. Sekoita joukkoon oliiviöljy, parmesaaniraaste ja hienonnettu basilika.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen ½ desilitraa pastan keitinlientä ja valuta pasta. Sekoita keitinliemi avokadoseokseen. Nostele pasta ja ruskistettu broileri avokadoseoksen joukkoon. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä suolaa sekä mustapippuria.
Vinkki: Käytä tagliatellen sijaan esimerkiksi spagettia tai penne-pastaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
567
2372
30,0 g
7,3 g
44,3 g
1,8 g
5,8 g
25,5 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli