Ruskista broileri öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Halkaise ja hienonna chili (poista halutessasi siemenet). Purista limestä mehu. Siirrä valkosipuli ja chili suureen kulhoon. Lisää limenmehu. Halkaise avokadot, poista kivet, irrota hedelmäliha lusikalla työlaudalle ja kuutioi kulhoon. Sekoita joukkoon oliiviöljy, parmesaaniraaste ja hienonnettu basilika.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen ½ desilitraa pastan keitinlientä ja valuta pasta. Sekoita keitinliemi avokadoseokseen. Nostele pasta ja ruskistettu broileri avokadoseoksen joukkoon. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä suolaa sekä mustapippuria. Tarjoa heti!
Vinkki: Käytä tagliatellen sijaan esimerkiksi spagettia tai penne-pastaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2372
567
30,0 g
7,3 g
44,3 g
1,8 g
5,8 g
25,5 g
1,6 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli