Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nopea Härkisbolognese

Nopea Härkisbolognese

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Tämä kasvisbolognese on kiireisten arkipäivien helpotus, sillä se on valmis kymmenessä minuutissa. Maukas härkiskastike valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta.

Ainekset

250 g
(1 pkt) härkäpapuvalmistetta (härkis)
420 g
(1 prk) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3 kpl
ruukku basilikaa hienonnettuna
2 rkl
rypsiöljyä

lisäksi

500 g
Tuorepastaa
Vettä
80 g
(2 dl) (juustoraastetta)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista härkis öljyssä pannulla rapeaksi. Lisää pastakastike ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää basilika.

250 g
(1 pkt) härkäpapuvalmistetta (härkis)
2 rkl
rypsiöljyä
420 g
(1 prk) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3 kpl
ruukku basilikaa hienonnettuna
2

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

500 g
Tuorepastaa
Vettä
3

Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen. Viimeistele halutessasi juustoraasteella.

80 g
(2 dl) (juustoraastetta)
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask, Tiina Rantanen
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 24.8.2016
Muokattu: 20.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

697

2918

29,0 g

5,8 g

72,8 g

8,0 g

16,3 g

29,3 g

3,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli