Nopea Härkisbolognese | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nopea Härkisbolognese

Nopea Härkisbolognese

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämä kasvisbolognese on kiireisten arkipäivien helpotus, sillä se on valmis kymmenessä minuutissa. Maukas härkiskastike valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta.

Ainekset

1 kpl
(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1 kpl
(420 g) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3
ruukkua basilikaa hienonnettuna
2 rkl
rypsiöljyä

lisäksi

500 g
Tuorepastaa
Vettä
2 dl
(juustoraastetta)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista härkis öljyssä pannulla rapeaksi. Lisää pastakastike ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää basilika.

1 kpl
(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
(420 g) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3
ruukkua basilikaa hienonnettuna
2

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

500 g
Tuorepastaa
Vettä
3

Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen. Viimeistele halutessasi juustoraasteella.

2 dl
(juustoraastetta)
Resepti:
Anu Brask, Tiina Rantanen
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 24.8.2016
Muokattu: 22.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2096

501

9,5 g

0,8 g

85,0 g

1,0 g

4,8 g

15,3 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua basilikaa hienonnettuna,

Vettä,

2 dl (juustoraastetta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli