Nopea Härkisbolognese - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea Härkisbolognese

Nopea Härkisbolognese

Nopea Härkisbolognese

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Tämä kasvisbolognese on kiireisten arkipäivien helpotus, sillä se on valmis kymmenessä minuutissa. Maukas härkiskastike valmistetaan vain muutamasta raaka-aineesta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
1 kpl
(420 g) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3
ruukkua basilikaa hienonnettuna
2 rkl
rypsiöljyä

LISÄKSI

500 g
Tuorepastaa
Vettä
2 dl
(juustoraastetta)

Näin teet

1

Paista härkis öljyssä pannulla rapeaksi. Lisää pastakastike ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää basilika.

1 kpl
(250 g) härkäpapuvalmistetta (härkis)
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
(420 g) chilillä maustettua pastakastiketta
1/2 - 3
ruukkua basilikaa hienonnettuna
2

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

500 g
Tuorepastaa
Vettä
3

Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen. Viimeistele halutessasi juustoraasteella.

2 dl
(juustoraastetta)
Resepti
Anu Brask, Tiina Rantanen
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 24.8.2016
Muokattu: 25.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja85 g340 g
Proteiinia15 g61 g
Rasvaa10 g38 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2096 8384
Energiaa kcal501 2003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukkua basilikaa hienonnettuna

  • Vettä

  • 2 dl (juustoraastetta)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja85 g340 g
Proteiinia15 g61 g
Rasvaa10 g38 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj2096 8384
Energiaa kcal501 2003

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukkua basilikaa hienonnettuna

  • Vettä

  • 2 dl (juustoraastetta)

Resepti
Anu Brask, Tiina Rantanen
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.