Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele pavut. Poista kannat ja leikkaa pavut noin 3 cm:n paloiksi. Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna valkosipuli. Siirrä pavut, pekonit ja valkosipulit kylmälle pannulle. Paista 5–7 minuuttia välillä käännellen, kunnes pekonit ovat paahtuneita ja pavut kypsiä.
Sekoita munat, juustoraaste ja pippuri kulhossa.
Valuta spagetti, mutta jätä sen joukkoon noin ½ desilitraa keitinlientä. Sekoita papupekoniseos pastaan. Lisää munajuustoseos ja sekoita. Halutessasi ripottele pinnalle sitruunankuoriraastetta.
Vinkki: Raasta jääkaappiin jääneet juustonkannikat pastaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
570
2387
28,0 g
12,5 g
44,3 g
3,0 g
8,0 g
30,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
sitruunankuorta raastettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli