Parsakaalicurry - Yhteishyvä

Parsakaalicurry

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1 tl
Korianteria
Chilijauhetta
1 kpl
(à 400 g) kuorittuja säilyketomaatteja
3 dl
Vettä
1 kpl
(kana)liemikuutio
600 g
Parsakaalia
1 kpl
(à 425/265 g) kikherneitä
150 g
Pakastepinaattia

Näin teet

1

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka minuutin ajan. Lisää tomaatit, vesi ja liemikuutio. Pese ja leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Valuta kikherneet liemestään. Lisää parsakaali, kikherneet ja pinaatti curryyn ja hauduta kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa