Parsakaalicurry
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota niitä öljyssä kattilassa sekoitellen muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka kuullottamista minuutti. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna hautua hetki.
Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi, viipaloi varret. Valuta ja huuhtele kikherneet. Lisää parsakaalit, kikherneet ja pinaatti kattilaan. Kiehauta ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes parsakaali on pehmeää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoa parsakaalicurry keitetyn riisin kanssa.
Vinkki: Tee currysta kookospohjainen vaihtamalla tomaattimurska kookosmaitoon.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
395
1652
11,8 g
1,3 g
41,0 g
11,0 g
14,5 g
23,0 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl juustokuminaa,
1 tl korianteria,
0,25 tl chilijauhetta,
3 dl vettä,
(suolaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli