Parsakaalicurry | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parsakaalicurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1 tl
Korianteria
Chilijauhetta
1 kpl
(à 400 g) kuorittuja säilyketomaatteja
3 dl
Vettä
1 kpl
(kana)liemikuutio
600 g
Parsakaalia
1 kpl
(à 425/265 g) kikherneitä
150 g
Pakastepinaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka minuutin ajan. Lisää tomaatit, vesi ja liemikuutio. Pese ja leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Valuta kikherneet liemestään. Lisää parsakaali, kikherneet ja pinaatti curryyn ja hauduta kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.