Pesto-broilerilasagne - Yhteishyvä

Pesto-broilerilasagne

Pesto-broilerilasagne
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Broilerilasagne maustuu pesto-juustokastikkeella. Tarjoile kanalasagne salaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
450 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
9 kpl
Lasagnelevyä

JUUSTOKASTIKE:

3 rkl
Margariinia
3/4 dl
Vehnäjauhoja
8 dl
Maitoa
200 g
Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1 kpl
(190 g) punaista pestoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Sulata joukkoon tuorejuusto, lisää pesto ja mustapippuri. Sekoita. Voitele lasagnevuoka. Kaada voideltuun vuokaan juustokastiketta ja aseta päälle 3 lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta ja broileritäytettä. Tee samanlaisia kerroksia, kaikkein päällimmäiseksi juustokastiketta. Kypsennä noin 45 minuuttia.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.1.2019
Jaa Somessa