Pesto-broilerilasagne | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pesto-broilerilasagne

Pesto-broilerilasagne

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Broilerilasagne maustuu pesto-juustokastikkeella. Tarjoile kanalasagne salaatin kanssa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
450 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
9 kpl
Lasagnelevyä

juustokastike:

3 rkl
Margariinia
3/4 dl
Vehnäjauhoja
8 dl
Maitoa
200 g
Aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
1 kpl
(190 g) punaista pestoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Sulata joukkoon tuorejuusto, lisää pesto ja mustapippuri. Sekoita. Voitele lasagnevuoka. Kaada voideltuun vuokaan juustokastiketta ja aseta päälle 3 lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta ja broileritäytettä. Tee samanlaisia kerroksia, kaikkein päällimmäiseksi juustokastiketta. Kypsennä noin 45 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.