Pho Ga -kanakeitto
Ainekset
LIEMI
Näin teet
Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, liemikuutio, kuorittu ja viipaloitu inkivääri ja valkosipuli ja mausteet. Keitä lientä 10 minuuttia kannen alla. Siivilöi liemi ja siirrä takaisin kattilaan.
Paloittele broilerinfileet. Viipaloi sipuli hyvin ohuiksi lastuiksi. Viipaloi chili. Lisää broileripalat, sipulit, chili ja murenna nuudelit liemeen. Keitä 4–5 minuuttia. Lisää yrtit ja limetin mehu.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 35 g | 141 g |
Proteiinia | 20 g | 78 g |
Rasvaa | 4 g | 17 g |
Kuituja | 2 g | 8 g |
Energiaa kj | 1107 | 4427 |
Energiaa kcal | 264 | 1057 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Punaista chiliä
2 rkl Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
Limetin mehu
1,5 l Vettä
Pala tuoretta inkivääriä
Valkosipulinkynsi
Tähtianista
Neilikkaa
Kanelitanko
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 35 g | 141 g |
Proteiinia | 20 g | 78 g |
Rasvaa | 4 g | 17 g |
Kuituja | 2 g | 8 g |
Energiaa kj | 1107 | 4427 |
Energiaa kcal | 264 | 1057 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Punaista chiliä
2 rkl Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
Limetin mehu
1,5 l Vettä
Pala tuoretta inkivääriä
Valkosipulinkynsi
Tähtianista
Neilikkaa
Kanelitanko