Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pho Ga -kanakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Vietnamilainen kana-nuudelikeitto maistuu lempeän mausteiselta itse tehdyn liemen ansiosta. Viimeistele annokset tuoreilla yrteillä.

Ainekset

250 g
Broilerifileetä
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Punaista chiliä
200 g
Nuudelia
2 rkl
Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
1 kpl
Limetin mehu

Liemi

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Tähtianista
3 kpl
Neilikkaa
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, liemikuutiot, kuorittu ja viipaloitu inkivääri ja valkosipuli sekä mausteet. Keitä lientä 10 minuuttia kannen alla. Siivilöi liemi ja siirrä takaisin kattilaan.

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Tähtianista
3 kpl
Neilikkaa
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Sokeria
2

Paloittele broilerinfileet. Viipaloi sipuli hyvin ohuiksi lastuiksi. Viipaloi chili. Lisää broileripalat, sipulit, chili ja murenna nuudelit liemeen. Keitä 4–5 minuuttia. Lisää yrtit ja limetin mehu.

250 g
Broilerifileetä
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Punaista chiliä
200 g
Nuudelia
2 rkl
Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
1 kpl
Limetin mehu
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

268

1121

4,5 g

1,5 g

35,5 g

1,8 g

2,0 g

19,5 g

2,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Limetin mehu,

Pala tuoretta inkivääriä,

2 kpl Tähtianista,

3 kpl Neilikkaa,

1 kpl Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli