Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, liemikuutio, kuorittu ja viipaloitu inkivääri ja valkosipuli ja mausteet. Keitä lientä 10 minuuttia kannen alla. Siivilöi liemi ja siirrä takaisin kattilaan.
Paloittele broilerinfileet. Viipaloi sipuli hyvin ohuiksi lastuiksi. Viipaloi chili. Lisää broileripalat, sipulit, chili ja murenna nuudelit liemeen. Keitä 4–5 minuuttia. Lisää yrtit ja limetin mehu.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1107
264
4,3 g
1,3 g
35,3 g
1,8 g
2,0 g
19,5 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Punaista chiliä,
2 rkl Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim, minttua ja basilikaa,
Limetin mehu,
1,5 l Vettä,
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Tähtianista,
Neilikkaa,
Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli