Pho Ga -kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pho Ga -kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vietnamilainen kanakeitto maistuu lempeästi mausteiselta.

Ainekset

250 g
Broilerin fileetä
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Punaista chiliä
200 g
Nuudelia
2 rkl
Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
1 kpl
Limetin mehu

liemi

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Tähtianista
3 kpl
Neilikkaa
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista liemi. Mittaa kattilaan vesi, liemikuutio, kuorittu ja viipaloitu inkivääri ja valkosipuli ja mausteet. Keitä lientä 10 minuuttia kannen alla. Siivilöi liemi ja siirrä takaisin kattilaan.

Paloittele broilerinfileet. Viipaloi sipuli hyvin ohuiksi lastuiksi. Viipaloi chili. Lisää broileripalat, sipulit, chili ja murenna nuudelit liemeen. Keitä 4–5 minuuttia. Lisää yrtit ja limetin mehu.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1107

264

4,3 g

1,3 g

35,3 g

1,8 g

2,0 g

19,5 g

2,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punaista chiliä,

2 rkl Tuoreita, hienonnettuja yrttejä, esim, minttua ja basilikaa,

Limetin mehu,

1,5 l Vettä,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Tähtianista,

Neilikkaa,

Kanelitanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli