Pinaattiletut kolmella täytteellä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattiletut kolmella täytteellä

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Valmiista pinaattiohukaisista teet pikapikaa täytettyjä lettuja. Valitse täyte makusi mukaan: lusikoi väliin raikasta raejuustoa ja porkkanaa, paprikalla piristettyä kinkku-juustotäytettä tai tacomausteella terästettyä tonnikalaa.
Jaa Somessa

Ainekset

RAEJUUSTO-PORKKANATÄYTTEISET PINAATTILETUT

400 g
pinaattiohukaisia
2
porkkanaa
1/2
ruukkua basilikaa
200 g
raejuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
margariinia

KINKKU-JUUSTOTÄYTTEISET PINAATTILETUT

400 g
pinaattiohukaisia
75 g
juustoa
1
suippopaprika
100 g
palvikinkkua
1 tl
oreganoa
2 rkl
margariinia

TONNIKALA-JUUSTOTÄYTTEISET PINAATTILETUT

400 g
pinaattiohukaisia
1
prk (220/150 g) tonnikalaa
150 g
(1 ps) emmentaljuustoraastetta
2 tl
tacomausteseosta
2
tomaattia
2 rkl
margariinia

Näin teet

1

Porkkana-raejuustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Kuori porkkanat ja raasta ne raastimen hienolla terällä. Silppua basilika. Sekoita basilika ja raejuusto porkkanaraasteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa täyte lettujen päälle ja painele lusikalla tiiviiksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

• Koristele valmiit letut basilikalla.

2

Kinkku-juustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Viipaloi juusto ja paprika. Jaa juustot, kinkkuviipaleet ja pari paprikarengasta kullekin letulle. Ripottele oreganoa mausteeksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

• Koristele valmiit letut lopuilla paprikarenkailla.

3

Tonnikala-juustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Sekoita juustoraaste ja tacomausteseos hyvin joukkoon. Viipaloi tomaatit. Painele täyte letuille ja lisää tomaattiviipaleet. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 30.1.2019
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia19 g74 g
Rasvaa29 g115 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1411 5643
Energiaa kcal337 1349

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • porkkanaa

  • ruukkua basilikaa

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • 75 g juustoa

  • suippopaprika

  • 100 g palvikinkkua

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • prk (220/150 g) tonnikalaa

  • tomaattia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia19 g74 g
Rasvaa29 g115 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1411 5643
Energiaa kcal337 1349

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • porkkanaa

  • ruukkua basilikaa

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • 75 g juustoa

  • suippopaprika

  • 100 g palvikinkkua

  • 400 g pinaattiohukaisia

  • prk (220/150 g) tonnikalaa

  • tomaattia

Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.