Porkkana-raejuustotäytteiset pinaattiletut
• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.
• Kuori porkkanat ja raasta ne raastimen hienolla terällä. Silppua basilika. Sekoita basilika ja raejuusto porkkanaraasteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa täyte lettujen päälle ja painele lusikalla tiiviiksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.
• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.
• Koristele valmiit letut basilikalla.
Kinkku-juustotäytteiset pinaattiletut
• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.
• Viipaloi juusto ja paprika. Jaa juustot, kinkkuviipaleet ja pari paprikarengasta kullekin letulle. Ripottele oreganoa mausteeksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.
• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.
• Koristele valmiit letut lopuilla paprikarenkailla.
Tonnikala-juustotäytteiset pinaattiletut
• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.
• Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Sekoita juustoraaste ja tacomausteseos hyvin joukkoon. Viipaloi tomaatit. Painele täyte letuille ja lisää tomaattiviipaleet. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.
• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.
Ravintosisältö laskettu raejuusto-porkkana täytteisille pinaattiletuille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
293
1226
15,5 g
6,0 g
22,0 g
6,0 g
1,3 g
15,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli