Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pinaattiletut kolmella täytteellä
Play

Pinaattiletut kolmella täytteellä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmiista pinaattiohukaisista teet pikapikaa täytettyjä lettuja. Valitse täyte makusi mukaan: lusikoi väliin raikasta raejuustoa ja porkkanaa, paprikalla piristettyä kinkku-juustotäytettä tai tacomausteella terästettyä tonnikalaa.

Ainekset

raejuusto-porkkanatäytteiset pinaattiletut

400 g
pinaattiohukaisia
2 kpl
porkkanaa
1/2 kpl
ruukku basilikaa
200 g
raejuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
margariinia

kinkku-juustotäytteiset pinaattiletut

400 g
pinaattiohukaisia
75 g
juustoa
1 kpl
suippopaprikaa
100 g
palvikinkkua
1 tl
oreganoa
2 rkl
margariinia

tonnikala-juustotäytteiset pinaattiletut

400 g
pinaattiohukaisia
150 g
(1 prk 220/150 g) tonnikalaa
150 g
(1 ps) emmentaljuustoraastetta
2 tl
tacomausteseosta
2 kpl
tomaattia
2 rkl
margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Porkkana-raejuustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Kuori porkkanat ja raasta ne raastimen hienolla terällä. Silppua basilika. Sekoita basilika ja raejuusto porkkanaraasteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa täyte lettujen päälle ja painele lusikalla tiiviiksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

• Koristele valmiit letut basilikalla.

400 g
pinaattiohukaisia
2 kpl
porkkanaa
1/2 kpl
ruukku basilikaa
200 g
raejuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
margariinia
2

Kinkku-juustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Viipaloi juusto ja paprika. Jaa juustot, kinkkuviipaleet ja pari paprikarengasta kullekin letulle. Ripottele oreganoa mausteeksi. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

• Koristele valmiit letut lopuilla paprikarenkailla.

400 g
pinaattiohukaisia
75 g
juustoa
1 kpl
suippopaprikaa
100 g
palvikinkkua
1 tl
oreganoa
2 rkl
margariinia
3

Tonnikala-juustotäytteiset pinaattiletut

• Levitä puolet ohukaisista työlaudalle.

• Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Sekoita juustoraaste ja tacomausteseos hyvin joukkoon. Viipaloi tomaatit. Painele täyte letuille ja lisää tomaattiviipaleet. Paina loput ohukaiset täytteen päälle.

• Kuumenna 1 rkl margariinia paistinpannulla. Laske lieden teho puoleen. Paista ohukaiset kahdessa erässä kuumiksi, noin 3–4 minuuttia/puoli.

400 g
pinaattiohukaisia
150 g
(1 prk 220/150 g) tonnikalaa
150 g
(1 ps) emmentaljuustoraastetta
2 tl
tacomausteseosta
2 kpl
tomaattia
2 rkl
margariinia

Ravintosisältö laskettu raejuusto-porkkana täytteisille pinaattiletuille.

Miltä maistui?
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 30.1.2019
Muokattu: 30.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

293

1226

15,5 g

6,0 g

22,0 g

6,0 g

1,3 g

15,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli