Porsaan kasslerpaisti

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

Useita tunteja (josta 15 min aktiivista)

Porsaan kasslerpaistista tulee uunissa pitkään haudutettuna huikean mureaa nyhtöpossua. Kostuta paisti haudutuksen aikana syntyneellä maukkaalla liemellä.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kgporsaan kassleria

Liemi

1 dlvettä
1 kpllihaliemikuutio (gluteeniton)
1 dlsiirappia
1 rklsinappia
2 rkl paahdettua valkosipulia & chiliä öljyssä

Lisäksi

pieni paistopussi

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Laita liha paistopussiin ja uunivuokaan. Kiehauta vesi ja liuota siihen liemikuutio. Lisää loput liemen ainekset. Valuta liemi lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Leikkaa pussin kulmaan pieni höyryaukko.

    MääräAinesosa
    1 kgporsaan kassleria
    pieni paistopussi
    1 dlvettä
    1 kpllihaliemikuutio (gluteeniton)
    1 dlsiirappia
    1 rklsinappia
    2 rkl paahdettua valkosipulia & chiliä öljyssä
  2. 2

    Kypsennä lihaa 200-asteissa uunissa noin 3 tuntia.

  3. 3

    Kaada liemi tarjoiluastiaan. Riivi liha suikaleiksi haarukalla. Tarjoa liemen kanssa.

Tarjoa kassleria perunoiden tai riisin kanssa tai käytä pitaleivän täytteenä kasvisten kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: pieni paistopussi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä