Possu-aprikoosivartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possu-aprikoosivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Possun sisäfileetä

marinadi:

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Chilikastiketta
2 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Fariinisokeria
4 kpl
Neilikkaa
3 kpl
Maustepippuria

lisäksi:

20 kpl
Kuivattua aprikoosia
2 dl
Appelsiinimehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane aprikoosit likoamaan appelsiinimehuun. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kuutioiksi. Nosta lihat marinadiin ja anna maustua yön yli.Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen aprikooseja ja lihaa. Paista tai grillaa vartaat. Voit sivellä vartaita marinadilla paistamisen aikana. Tarjoile glögimaustetun ratatouillen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.