Possu-aprikoosivartaat - Yhteishyvä

Possu-aprikoosivartaat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Possun sisäfileetä

MARINADI:

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Chilikastiketta
2 rkl
Appelsiinimehua
1 rkl
Fariinisokeria
4 kpl
Neilikkaa
3 kpl
Maustepippuria

LISÄKSI:

20 kpl
Kuivattua aprikoosia
2 dl
Appelsiinimehua

Näin teet

1

Pane aprikoosit likoamaan appelsiinimehuun. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kuutioiksi. Nosta lihat marinadiin ja anna maustua yön yli.Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen aprikooseja ja lihaa. Paista tai grillaa vartaat. Voit sivellä vartaita marinadilla paistamisen aikana. Tarjoile glögimaustetun ratatouillen kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa