Possu-aprikoosivartaat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gpossun sisäfileetä

Marinadi:

1/2 dlöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
1 rklsoijaa
1 rklchilikastiketta
2 rklappelsiinimehua
1 rklfariinisokeria
4 kplneilikkaa
3 kplmaustepippuria

Lisäksi:

20 kplkuivattua aprikoosia
2 dlappelsiinimehua

Valmistus

  1. 1

    Pane aprikoosit likoamaan appelsiinimehuun. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kuutioiksi. Nosta lihat marinadiin ja anna maustua yön yli.Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen aprikooseja ja lihaa. Paista tai grillaa vartaat. Voit sivellä vartaita marinadilla paistamisen aikana. Tarjoile glögimaustetun ratatouillen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä