Sekoita marinadi.
Poista fileestä kalvot. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi, pane viipaleet marinadiin ja anna maustua jonkin aikaa.
Paista lihaviipaleet kolmessa erässä kuumalla vokkipannulla. Pyyhkäise pannu puhtaaksi. Siirrä lihat lautaselle.
Leikkaa paprikat ja sipulit ohuiksi suikaleiksi. Kaada kuumaan pannun 1 rkl öljyä, lisää kasvikset ja paista sekoitellen kunnes kasvikset saavat vähän väriä.
Mittaa kastikeainekset kattilaan. Kuumenna sekoitellen kunnes kastike kiehahtaa. Keitä pari minuuttia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Pane lihat ja kasvikset takaisin vokkiin. Kaada kastike päälle ja kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle pähkinöitä ja yrttiä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
430
1798
24,0 g
6,5 g
25,5 g
21,5 g
1,5 g
26,0 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Hienonnettua inkivääriä,
Öljyä,
Suolaa,
Mustapippuria,
Cashewpähkinöitä,
Persiljaa tai korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli