Possunleikkeet ja kasvisvokki | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possunleikkeet ja kasvisvokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Maustettua porsaan leikettä

vokatut kasvikset:

1 kpl
Sipuli
300 g
Varhaiskaalia
1 kpl
Pieni tlk ananasrenkaita
10 kpl
Kirsikkatomaattia
2 rkl
Öljyä
Pala (2 cm) tuoretta inkivääriä
2 rkl
Soijakastiketta
3 rkl
Thai sweet -chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmistele vokki kypsentämistä vaille valmiiksi. Grillaa lihat samaan aikaan, kun vokki valmistuu. Kuori ja suikaloi sipuli. Suikaloi kaali. Valuta ja paloittele ananas. Halkaise tomaatit. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Pane pannuun sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti. Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää lopuksi tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.