Kuutioi kylmät perunat. Suikaloi kaali. Silppua sipulit ja persilja.
Kuumenna öljy muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla. Lisää perunat, kaali, sipuli ja mausteet. Paista sekoitellen 5 minuuttia. Puserra makkarat kuoristaan nokareiksi pannulle ja paista vielä 5 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljasilppu.
Sekoita majoneesi ja sinappi. Tarjoa pyttipannun kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
404
1693
27,0 g
5,3 g
24,5 g
5,5 g
3,3 g
14,5 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli