Raparperivispipuuro - Yhteishyvä

Raparperivispipuuro

Raparperivispipuuro
Annokset
6
Valmistusaika
Useita tunteja
Raparperista valmistuu maukas, kuohkea vispipuuro, joka maistuu myös perheen pienimmille.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
(4-5) raparperin vartta
1 l
vettä
2 dl
sokeria
1 1/2 dl
mannasuurimoita
2 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
suolaa

Näin teet

1

Kuori raparperit ja leikkaa varret pieniksi paloiksi.

500 g
(4-5) raparperin vartta
2

Laita kattilaan vesi, 2 dl sokeria ja raparperit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 8–10 minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät.

1 l
vettä
2 dl
sokeria
3

Vispaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuroa hiljalleen 10 minuuttia. Sekoita useamman kerran pohjaa myöten keittämisen aikana.

1 1/2 dl
mannasuurimoita
4

Mausta puuro vaniljasokerilla ja suolalla. Ota kattila liedeltä ja lisää pinnalle ripaus sokeria. Anna puuron jäähtyä ja vispaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella.

2 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
suolaa
Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 11.4.2019
Muokattu: 12.4.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja50 g301 g
Proteiinia3 g18 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj952 5713
Energiaa kcal227 1364

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja50 g301 g
Proteiinia3 g18 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja2 g12 g
Energiaa kj952 5713
Energiaa kcal227 1364
Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Mikko Hannula

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.