Riisi-parsasalaatti

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku salaattia
2 dlkypsentämätöntä riisiä
1 kpl(205g/330g) vaaleaa parsaa
3 kpltomaattia
170 gpekonia

Kastike:

1 rklsitruunamehua
2 rklöljyä
pippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025