Riisi-parsasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisi-parsasalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
2 dl
Kypsentämätöntä riisiä
1 kpl
(205g/330g) vaaleaa parsaa
3 kpl
Tomaattia
170 g
Pekonia

KASTIKE:

1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
Pippuria

Näin teet

1

Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 23.10.2019