Riisi-parsasalaatti
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 2 dl | kypsentämätöntä riisiä |
| 1 kpl | (205g/330g) vaaleaa parsaa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 170 g | pekonia |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | öljyä |
| pippuria | |
- 1.
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 2 dl | kypsentämätöntä riisiä |
| 1 kpl | (205g/330g) vaaleaa parsaa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 170 g | pekonia |
Kastike: | |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | öljyä |
| pippuria | |
Valmistus
- 1
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












