Riisi-parsasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Riisi-parsasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku salaattia
2 dl
Kypsentämätöntä riisiä
1 kpl
(205g/330g) vaaleaa parsaa
3 kpl
Tomaattia
170 g
Pekonia

kastike:

1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
Pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.