Savoijinkaali-kinkkukiusaus - Yhteishyvä

Savoijinkaali-kinkkukiusaus

???
Annokset
10
Ruokavalio
Upota kinkkukiusaukseen reippaasti savoijinkaalia ja mehevöitä juustokermalla.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
(noin 600 g) savoijinkaalia
2 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
(500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
2 kpl
(à 2 ½ dl) kolmen juuston ruokakermaa
2 tl
Provencale-yrttimaustetta
1 tl
Suolaa
2 dl
Juustoraastetta

LISÄKSI

1 rkl
Rypsiöljyä vuokaan

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna kaali. Paista kaalia öljyssä pannulla 2–4 minuuttia.

1/2 kpl
(noin 600 g) savoijinkaalia
2 rkl
Rypsiöljyä
2

Voitele laakea uunivuoka. Kaada perunasuikaleet vuokaan. Sekoita kaali, kinkku ja kerma joukkoon. Mausta yrttiseoksella ja suolalla.

1 rkl
Rypsiöljyä vuokaan
1 kpl
(500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1/2 kpl
(noin 600 g) savoijinkaalia
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
2 kpl
(à 2 ½ dl) kolmen juuston ruokakermaa
2 tl
Provencale-yrttimaustetta
1 tl
Suolaa
3

Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 20 minuuttia. Laske uunin lämpö 200 asteeseen, ripottele juustoraaste pinnalle ja kypsennä noin 30 minuuttia.

2 dl
Juustoraastetta
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.9.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g66 g
Proteiinia1 g14 g
Rasvaa5 g54 g
Kuituja1 g12 g
Energiaa kj347 3472
Energiaa kcal83 829

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Provencale-yrttimaustetta

  • 1 tl Suolaa

  • 2 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g66 g
Proteiinia1 g14 g
Rasvaa5 g54 g
Kuituja1 g12 g
Energiaa kj347 3472
Energiaa kcal83 829

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Provencale-yrttimaustetta

  • 1 tl Suolaa

  • 2 dl Juustoraastetta

Resepti
Anu Brask

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.