Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna kaali. Paista kaalia öljyssä pannulla 2–4 minuuttia.
Voitele laakea uunivuoka. Kaada perunasuikaleet vuokaan. Sekoita kaali, kinkku ja kerma joukkoon. Mausta yrttiseoksella ja suolalla.
Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 20 minuuttia. Laske uunin lämpö 200 asteeseen, ripottele juustoraaste pinnalle ja kypsennä noin 30 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
347
83
5,4 g
0,9 g
6,6 g
2,0 g
1,2 g
1,4 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Provencale-yrttimaustetta,
1 tl Suolaa,
2 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli