Puhdista sienet ja leikkaa 2–4 osaan. Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista sieniä pannulla öljytilkassa. Lisää valkosipuli, balsamico ja suola. Paista hetki sekoitellen ja ota liedeltä.
Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Levitä patonkiviipaleille vuohenjuustoa. Laita päälle pari herkkusienipalaa ja kiinnitä cocktailtikuilla. Viimeistele timjamilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
37
155
3,8 g
0,6 g
0,4 g
—
0,1 g
0,4 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,3 tl (1/3 tl) suolaa,
Muutama timjaminoksa,
Cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli