Puhdista sienet ja leikkaa 2–4 osaan. Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista sieniä pannulla öljytilkassa. Lisää valkosipuli, balsamico ja suola. Paista hetki sekoitellen ja ota liedeltä.
Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Levitä patonkiviipaleille vuohenjuustoa. Laita päälle pari herkkusienipalaa ja kiinnitä cocktailtikuilla. Viimeistele timjamilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
155
37
3,8 g
0,6 g
0,4 g
—
0,1 g
0,4 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,3 tl (1/3 tl) suolaa,
Muutama timjaminoksa,
Cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli