Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sieni-vuohenjuustopintxot

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Balsamicoherkkusienillä ja vuohenjuustolla päällystetyt rapeat pintxot häviävät hetkessä parempiin suihin.

Ainekset

200 g
Herkkusieniä
1 dl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Tummaa balsamicoa
1 kpl
Patonki
1 kpl
(140 g) pehmeää vuohenjuustoa
3/10 tl
(1/3 tl) suolaa
Muutama timjaminoksa
Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puhdista sienet ja leikkaa 2–4 osaan. Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista sieniä pannulla öljytilkassa. Lisää valkosipuli, balsamico ja suola. Paista hetki sekoitellen ja ota liedeltä.

Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Levitä patonkiviipaleille vuohenjuustoa. Laita päälle pari herkkusienipalaa ja kiinnitä cocktailtikuilla. Viimeistele timjamilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

37

155

3,8 g

0,6 g

0,4 g

0,1 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,3 tl (1/3 tl) suolaa,

Muutama timjaminoksa,

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli