Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja murskaa valkosipulit.
Sulata rasva paksupohjaisessa kattilassa. Pehmitä sipuleita ja valkosipulia hiljalleen miedolla lämmöllä. Lisää sokeri ja jatka kevyttä ruskistamista noin 20 minuuttia.
Lisää viini ja kiehauta. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet. Anna hautua hiljalleen noin puoli tuntia.
Paahda leivät paahtimessa tai pannulla. Jaa keitto uuninkestäviin annoskulhoihin tai yhteen isoon kulhoon ja laita leipäpalat ja juustoraastetta keiton pinnalle. Kuorruta kuumassa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto ruskistuu. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit käyttää keittoon kasvisliemikuutioita kanaliemikuutioiden sijaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1070
12,0 g
4,3 g
19,5 g
9,8 g
2,8 g
7,3 g
3,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli