Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen härkäpapu-kaurapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokkaa härkäpapusuikaleista ja kaurapastasta nopea arkiruoka. Väritä helppo kasvispasta herneillä ja piristä sitruunalla.

Ainekset

200 g
(1 ps) pakasteherneitä
300 g
kaurapastaa
1/2 kpl
sitruunaa
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
(1 pkt) sitruunaisia härkäpapusuikaleita (Beanit)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
100 g
(0,5 prk) kaurafraichea
1/2
ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota herneet sulamaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

200 g
(1 ps) pakasteherneitä
300 g
kaurapastaa
2

Purista sitruunan mehu. Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa. Paista härkäpapusuikaleita pannulla öljyssä 2 minuuttia. Lisää herneet ja kuumenna. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta, sekoita ja jaa lautasille. Viimeistele kaurafraichella ja basilikalla.

1/2 kpl
sitruunaa
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
(1 pkt) sitruunaisia härkäpapusuikaleita (Beanit)
200 g
(1 ps) pakasteherneitä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
100 g
(0,5 prk) kaurafraichea
1/2
ruukkua basilikaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
|
Muokattu: 2.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

501

2096

15,0 g

1,0 g

62,8 g

5,0 g

8,0 g

24,5 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g (0,5 prk) kaurafraichea,

ruukkua basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli