Sitruunainen härkäpapu-kaurapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunainen härkäpapu-kaurapasta

Sitruunainen härkäpapu-kaurapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokkaa härkäpapusuikaleista ja kaurapastasta nopea arkiruoka. Väritä helppo kasvispasta herneillä ja piristä sitruunalla.

Ainekset

200 g
(1 ps) pakasteherneitä
300 g
kaurapastaa
1/2 kpl
sitruunaa
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
(1 pkt) sitruunaisia härkäpapusuikaleita (Beanit)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
100 g
(0,5 prk) kaurafraichea
1/2
ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota herneet sulamaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

200 g
(1 ps) pakasteherneitä
300 g
kaurapastaa
2

Purista sitruunan mehu. Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa. Paista härkäpapusuikaleita pannulla öljyssä 2 minuuttia. Lisää herneet ja kuumenna. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta, sekoita ja jaa lautasille. Viimeistele kaurafraichella ja basilikalla.

1/2 kpl
sitruunaa
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
(1 pkt) sitruunaisia härkäpapusuikaleita (Beanit)
200 g
(1 ps) pakasteherneitä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
100 g
(0,5 prk) kaurafraichea
1/2
ruukkua basilikaa
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2386

570

22,0 g

5,8 g

63,5 g

5,8 g

8,0 g

25,0 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli