
Sitruunainen härkäpapu-kaurapasta
Ainekset
Valmistus
Ota herneet sulamaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Purista sitruunan mehu. Kuumenna öljy pannulla tai paistokasarissa. Paista härkäpapusuikaleita pannulla öljyssä 2 minuuttia. Lisää herneet ja kuumenna. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta, sekoita ja jaa lautasille. Viimeistele kaurafraichella ja basilikalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
565
2366
21,3 g
5,3 g
63,5 g
5,8 g
8,0 g
26,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli