Ruskista lihapalat öljyssä kolmessa erässä padassa tai pannulla. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Siirrä lihat pataan tai uunivuokaan.
Kaada päälle liemi ja murskatut valkosipulinkynnet, tomaattimurska ja -pyree sekä mausteet. Sekoita ja anna hautua peitettynä 200-asteisessa uunissa 2 tuntia.
Lisää pataan kuoritut ja lohkotut sipulit. Hauduta vielä noin 1 tunti. Silppua pinnalle persiljaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1275
304
19,9 g
7,5 g
5,0 g
5,0 g
1,3 g
26,0 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 kpl Valkosipulinkynttä,
6 dl Vettä,
2 rkl Tomaattipyreetä,
Kanelitanko,
2 tl Suolaa,
1 tl Mustapippuria,
2 tl Rosmariinia,
Laakerinlehteä,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli