Tahmeat broilerinsiivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tahmeat broilerinsiivet

Tahmeat broilerinsiivet

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kypsennä broilerinsiivet eli wingsit grillissä tai uunissa. Sivele siivet hapanimelällä hunajaliemellä ja syö sormin.

Ainekset

1 2/5 kg
maustettuja broilerinsiipiä

hunajaliemi

3 rkl
hunajaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Sekoita hunaja ja viinietikka öljyyn.

1 2/5 kg
maustettuja broilerinsiipiä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
hunajaa
2

Grillaa siipiä miedolla lämmöllä grillissä 20–30 minuuttia tai kypsennä 225-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Sivele siivet hunajaliemellä kypsennyksen loppupuolella.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2019
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.