Tahmeat broilerinsiivet - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tahmeat broilerinsiivet

Tahmeat broilerinsiivet
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Kypsennä broilerinsiivet eli wingsit grillissä tai uunissa. Sivele siivet hapanimelällä hunajaliemellä ja syö sormin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 2/5 kg
maustettuja broilerinsiipiä

HUNAJALIEMI

3 rkl
hunajaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
rypsiöljyä

Näin teet

1

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Sekoita hunaja ja viinietikka öljyyn.

1 2/5 kg
maustettuja broilerinsiipiä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
hunajaa
2

Grillaa siipiä miedolla lämmöllä grillissä 20–30 minuuttia tai kypsennä 225-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Sivele siivet hunajaliemellä kypsennyksen loppupuolella.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 20.5.2019
Muokattu: 20.5.2019
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.