Täytetyt suippopaprikat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt suippopaprikat

Täytetyt suippopaprikat
Annokset
2
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Suippopaprikaa
1 1/2 dl
Salaattujuustokuutioita
8 kpl
Anjoviksella täytettyä vihreää oliivia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet, jätä kannat paikoilleen. Sekoita valutetut juustokuutiot ja halkaistut oliivit. Mausta seos murskatulla valkosipulinkynnellä, öljyllä ja hienonnettua persiljaa.

2 kpl
Suippopaprikaa
1 1/2 dl
Salaattujuustokuutioita
8 kpl
Anjoviksella täytettyä vihreää oliivia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2

Täytä paprikat seoksella ja paahda kuumassa 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai, kunnes pinta ruskistuu kauniisti. Tarjoile alkupalana leivän kera tai liharuokien lisäkkeenä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 29.7.2019