Täytetyt suippopaprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetyt suippopaprikat

Täytetyt suippopaprikat

timer-icon30 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Suippopaprikaa
1 1/2 dl
Salaattujuustokuutioita
8 kpl
Anjoviksella täytettyä vihreää oliivia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet, jätä kannat paikoilleen. Sekoita valutetut juustokuutiot ja halkaistut oliivit. Mausta seos murskatulla valkosipulinkynnellä, öljyllä ja hienonnettua persiljaa.

2 kpl
Suippopaprikaa
1 1/2 dl
Salaattujuustokuutioita
8 kpl
Anjoviksella täytettyä vihreää oliivia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2

Täytä paprikat seoksella ja paahda kuumassa 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai, kunnes pinta ruskistuu kauniisti. Tarjoile alkupalana leivän kera tai liharuokien lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.