Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet, jätä kannat paikoilleen. Laita puolikkaat leikkauspinta ylöspäin kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle uunivuokaan.
Valuta ja huuhtele pavut. Valuta juustokuutiot. Leikkaa oliivit muutamaan osaan. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Jaa täyte paprikanpuolikkaisiin. Laita pelti 200-asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi, kunnes pinnat ovat hiukan ruskistuneet.
Paprikoiden kypsyessä sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa täytetyt suippopaprikat ranskankermakastikkeen kanssa
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
310
1298
19,3 g
5,3 g
15,5 g
6,8 g
7,0 g
14,3 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli