Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täytetyt suippopaprikat

Täytetyt suippopaprikat

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täytä suippopaprikat pavuilla, salaattijuustolla ja oliiveilla. Herkuttele ruokaisat täytetyt paprikat sitruunaisen ranskankermakastikkeen kanssa.

Ainekset

4 kpl
Suippopaprikaa

täyte

230 g
(1 pkt) käyttövalmista papusekoitusta
180 g
(1 rs) salaattijuustokuutioita
80 g
(16 kpl) oliiveja
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

kastike

150 g
(1 prk) ranskankermaa
2 tl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet, jätä kannat paikoilleen. Laita puolikkaat leikkauspinta ylöspäin kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle uunivuokaan.

4 kpl
Suippopaprikaa
2

Valuta ja huuhtele pavut. Valuta juustokuutiot. Leikkaa oliivit muutamaan osaan. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Jaa täyte paprikanpuolikkaisiin. Laita pelti 200-asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi, kunnes pinnat ovat hiukan ruskistuneet.

230 g
(1 pkt) käyttövalmista papusekoitusta
180 g
(1 rs) salaattijuustokuutioita
80 g
(16 kpl) oliiveja
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 rkl
persiljaa hienonnettuna
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Paprikoiden kypsyessä sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa täytetyt suippopaprikat ranskankermakastikkeen kanssa

150 g
(1 prk) ranskankermaa
2 tl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 29.6.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

310

1298

19,3 g

5,3 g

15,5 g

6,8 g

7,0 g

14,3 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli