
Tomaatti-vuohenjuustokeitto
Ainekset
Valmistus
Halkaise ja pilko tomaatit ja poista kannat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaatit, kasvisliemi ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia.
Mausta keitto fariinisokerilla ja timjamilla, lisää juusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
161
672
8,5 g
1,5 g
16,5 g
15,5 g
4,0 g
2,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 rkl Tomaattisosetta,
0,5 tl Timjamia,
2 rkl Pehmeää vuohenjuustoa,
Pehmeää vuohenjuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli