Tomaatti-vuohenjuustokeitto

arvosana4/5

(1)arvio
2 Annosta

Pehmeistä tomaateista hautuu maukas keitto. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
500 gtomaatteja
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
2 dlkasvislientä
2 rkltomaattisosetta
1 rklfariinisokeria
1/2 tltimjamia
2 rklpehmeää vuohenjuustoa

Pinnalle

pehmeää vuohenjuustoa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise ja pilko tomaatit ja poista kannat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaatit, kasvisliemi ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia.

    Mausta keitto fariinisokerilla ja timjamilla, lisää juusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynttä, 2 rkl Tomaattisosetta, 0,5 tl Timjamia, 2 rkl Pehmeää vuohenjuustoa, Pehmeää vuohenjuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä