Tomaatti-vuohenjuustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Pehmeistä tomaateista hautuu maukas keitto. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Tomaatteja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Kasvislientä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Fariinisokeria
1/2 tl
Timjamia
2 rkl
Pehmeää vuohenjuustoa

pinnalle

Pehmeää vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise ja pilko tomaatit ja poista kannat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaatit, kasvisliemi ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia.

Mausta keitto fariinisokerilla ja timjamilla, lisää juusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

648

155

8,5 g

1,5 g

15,5 g

15,0 g

4,0 g

2,0 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Tomaattisosetta,

0,5 tl Timjamia,

2 rkl Pehmeää vuohenjuustoa,

Pehmeää vuohenjuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli