Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortillat härkissuikaletäytteellä

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Kääräise tortillojen sisään rapeapintaiseksi paistettuja härkäpapusuikaleita ja mehevää avokadotäyttä. Lempeänmakuiset tortillat maistuvat koko perheelle.

Ainekset

250 g
(1 pkt) härkäpapusuikaleita (Härkis)
1 kpl
sipuli
1 rkl
öljyä

Avokadotäyte

3 kpl
avokadoa
1 rkl
limenmehua
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/4 tl
chilijauhetta

Lisäksi

8 kpl
vehnätortillaa
50 g
(½ ps) jääsalaattia
1 kpl
suippopaprika

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi sipuli. Paista härkäpapusuikaleita ja sipulia pannulla öljyssä muutama minuutti, kunnes härkäpapusuikaleisiin tulee rapea pinta.

250 g
(1 pkt) härkäpapusuikaleita (Härkis)
1 kpl
sipuli
1 rkl
öljyä
2

Halkaise avokadot, poista kivet, irrota hedelmäliha lusikalla työlaudalle ja kuutioi se kulhoon. Hienonna kuutioita haarukalla rouheiseksi tahnaksi. Sekoita loput täytteen ainekset avokadon joukkoon.

3 kpl
avokadoa
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 rkl
limenmehua
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
chilijauhetta
3

Huuhtele salaatti ja suippopaprika. Poista paprikan kanta ja siemenet. Revi salaatti ja viipaloi suippopaprika. Kuumenna tortillat pannulla tai mikrossa. Levitä tortilloille avokadotäytettä. Ripottelee päälle härkäpapusuikale-sipulisekoitusta, salaattia ja paprikaa. Taittele taskuiksi.

8 kpl
vehnätortillaa
50 g
(½ ps) jääsalaattia
1 kpl
suippopaprika
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 16.10.2019
|
Muokattu: 12.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

647

2711

37,8 g

8,3 g

51,5 g

6,3 g

10,3 g

20,5 g

2,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl chilijauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli