Tortillatikut | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tortillatikut

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Tässä kiva idea: tarjoa tortillat vartaassa! Nämä helpot tortillatikut täytetään salsakastikkeella, kinkulla ja jääsalaatilla. Voit myös vaihdella täytteitä makusi mukaan.

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa
1 dl
Mietoa salsakastiketta
100 g
Ohutta kinkkuleikkelettä
Jääsalaattia

lisäksi:

Puisia varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä vehnätortillat leikkuulaudalle. Soseuta salsakastike sauvasekoittimella tasaiseksi ja jaa kastike jokaisen tortillan pohjalle. Jätä toinen reuna hieman paljaaksi, jotta kastike ei valu käärittäessä. Levitä tortilloille 2–3 kinkkuviipaletta. Nosta muutama pieni salaatinlehti alareunaan. Kääri tortillat tiukalle rullalle ja leikkaa rullat 5–6 palaan. Pistä palat varrastikkuun ja nosta tarjolle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.