Tropiikin kerroskiisseli
Ainekset
Valmistus
Mittaa maito, kerma, maissitärkkelys ja sokeri pinnoitettuun kattilaan. Vatkaa sekaisin ja keitä koko ajan sekoittaen 5 minuuttia. Mausta vaniljasokerilla. Anna jäähtyä välillä sekoittaen. Jaa kiisseli annoskulhoihin.
Poista ananaskirsikoista lehdet ja kannat, huuhdo marjat. Soseuta ⅔ marjoista sokerin kanssa sauvasekoittimella. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha ananaskirsikkasoseeseen. Lisää kastike kiisseleiden päälle. Paloittele loput ananaskirsikat pinnalle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
333
1395
19,5 g
12,8 g
32,8 g
26,8 g
4,0 g
4,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli