Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorejuustolla täytetyt paprikat

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Palaa
Fork and knife
20 Palaa
Tuorejuustotäytteiset pikkupaprikat ovat hauskoja tarjottavia juhlien suolapaloina. Minipaprikat voi korvata veneiksi leikatuilla tavallisilla paprikoilla tai suippopaprikoilla.

Ainekset

200 g
(1 ps) minipaprikoita
100 g
valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
3 rkl
paahdettua sipulirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele paprikat, halkaise pitkittäin ja poista siemenet.

200 g
(1 ps) minipaprikoita
2

Täytä paprikanpuolikkaat tuorejuustolla. Aseta tarjolle vadille ja viimeistele ripottelemalla päälle paahdettua sipulirouhetta.

100 g
valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
3 rkl
paahdettua sipulirouhetta
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 30.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

16

66

1,3 g

0,8 g

0,6 g

0,6 g

0,2 g

0,4 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl paahdettua sipulirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli