Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorejuustolla täytetyt paprikat

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Palaa
Fork and knife
20 Palaa
Tuorejuustotäytteiset pikkupaprikat ovat hauskoja tarjottavia juhlien suolapaloina. Minipaprikat voi korvata paprikaveneiksi leikatuilla tavallisen kokoisilla paprikoilla tai suippopaprikoilla.

Ainekset

200 g
(1 ps) minipaprikoita
100 g
valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
3 rkl
paahdettua sipulirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele paprikat, halkaise pitkittäin ja poista siemenet.

200 g
(1 ps) minipaprikoita
2

Täytä paprikanpuolikkaat tuorejuustolla. Aseta tarjolle vadille ja viimeistele ripottelemalla päälle paahdettua sipulirouhetta.

100 g
valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
3 rkl
paahdettua sipulirouhetta
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 10.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

16

66

1,3 g

0,8 g

0,6 g

0,6 g

0,2 g

0,4 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl paahdettua sipulirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli