Poista kalasta ruodot tarvittaessa. Leikkaa kala suupaloiksi ja mausta suolalla. Laita kalapalat jääkaappiin maustumaan keiton valmistelun ajaksi.
Laita vesi ja liemikuutio kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Halkaise purjo, pese se hyvin ja leikkaa viipaleiksi. Laita kasvikset kattilaan. Lisää pippurit ja anna kiehua noin 10 minuuttia tai kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
Lisää tuorejuusto keittoon. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Lisää kalat ja siirrä kattila liedeltä. Tarkista, että kaikki kalapalat ovat nesteen peitossa ja peitä kattila kannella. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Viimeistele keitto ruohosipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
338
1417
15,4 g
8,8 g
19,6 g
3,8 g
2,0 g
28,2 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli