Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen.
Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet suupaloiksi. Huuhtele ja hienonna kevätsipuli.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit.
Kuumenna öljy isossa wokpannussa. Paista jäisiä parsakaaleja ja papuja, kunnes ne ovat kuumia. Lisää lehtikaali. Paista kasviksia vain sen verran, että lehtikaali saa voimakkaan vihreän värin. Sekoita joukkoon nuudelit, kastike ja kevätsipuli. Viimeistele seesaminsiemenillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1616
386
16,8 g
1,5 g
43,3 g
18,3 g
7,8 g
12,0 g
4,0 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli