Pese, kuori ja paloittele perunat. Huuhtele lehtikaali, poista paksut lehtiruodit ja revi lehdet suupaloiksi.
Kuullota juurekset öljyssä kattilassa. Lisää kattilaan perunat, lehtikaali, vesi, tomaattipyree, fondi ja mausteet. Keitä 10−15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Kasvisten keittyessä leikkaa kasvimakkarat pituussuunnassa kahtia ja paloittele. Ruskista kasvimakkarat öljyssä pannulla.
Lisää kasvimakkarat valmiiseen keittoon. Koristele basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
383
1604
18,8 g
1,5 g
34,0 g
12,8 g
6,3 g
16,3 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli