Sulata pinaatti ja margariini mikrossa erillisissä astioissa.
Sekoita pinaatti ja kaurajuoma. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, kaurahiutaleet, suola ja margariini. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kuumenna pieni nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää taikinaa pannun koloihin ja paista lettuja 2–3 minuuttia, kunnes niiden pinta hyytyy. Käännä letut ja paista vielä minuutin ajan.
Valmista puolukkasurvos. Survo puolisulaneet puolukat ja sekoita joukkoon sokeri. Tarjoa pinaattilettujen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
396
1659
8,8 g
2,8 g
65,3 g
13,8 g
6,0 g
9,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
maidotonta margariinia paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli