Sulata pinaatti ja margariini mikrossa erillisissä astioissa.
Sekoita pinaatti ja kaurajuoma. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, kaurahiutaleet, suola ja margariini. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kuumenna pieni nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää taikinaa pannun koloihin ja paista lettuja 2–3 minuuttia, kunnes niiden pinta hyytyy. Käännä letut ja paista vielä minuutin ajan.
Valmista puolukkasurvos. Survo puolisulaneet puolukat ja sekoita joukkoon sokeri. Tarjoa pinaattilettujen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1649
394
8,8 g
2,8 g
64,8 g
13,8 g
6,0 g
9,8 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
maidotonta margariinia paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli