
Vegepinsa
Ainekset
Paahdetut kasvikset
Valmistus
Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenet. Huuhtele parsakaalit. Leikkaa kasvikset reiluiksi suupaloiksi. Kuori, halkaise ja viipaloi sipuli. Hienonna basilika.
Sulata rasva kattilassa. Lisää hienonnetut yrtit, sitruunanmehu, suola ja pippuri. Kääntele kasvikset yrttivoisulaan. Levitä kasvikset leivinpaperille pellille ja paista kiertoilmalla 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Ota kasvikset uunista. Laita pinsapohja pellille, levitä pizzakastike päälle ja paista noin 5 minuuttia. Leikkaa pohja 8 osaan ja jaa paahdetut kasvikset paloille.
Voit käyttää lisäksi myös muita yrttejä, esimerkiksi oreganoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
69
289
5,3 g
2,0 g
3,0 g
2,9 g
1,6 g
1,6 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
230 g (1 kpl) pinsapohja (Coop) .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli