Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä perunacurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Kiinteitä perunoita
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Mietoa currytahnaa
2 rkl
Fariinisokeria
4 dl
Kookosmaitoa
150 g
Pakastepinaattia
200 g
Pakasteherneitä
2 rkl
Soijakastiketta
1/2 dl
Suolapähkinöitä halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy suuressa kasarissa. Paista currytahnaa ja fariinisokeria hetki öljyssä, varo polttamasta mausteita! Lisää kookosmaito ja sekoita. Lisää perunat. Kypsennä kannen alla hiljalleen 30 minuuttia. Lisää pakastekasvikset ja soijakastike ja jatka kypsentämistä ilman kantta 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. (Lisää suolapähkinät.)

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.