Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo ja näyttävä pääsiäismenu kanasta

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 2.4.2020
|
Muokattu: 12.2.2024
Näyttävän ja täyttävän uunibroilerin kypsyessä uunissa voi napostella herkullisia bruschettoja. Jälkiruoaksi pyöräyttää hetkessä mämmijäätelön.

Labneh-bruschettat broccolinilla

Rapeat leipäviipaleet paahdetaan samalla pellillä varsiparsakaalien eli broccolinien kanssa. Libanonilainen labneh-tuorejuusto valmistuu helposti jogurttia valuttamalla. Reseptin raaka-aineet paahtuvat helposti myös grillissä.

Perhosbroileri ja lime-ananassalsa

Pääsiäispöydän kruunu syntyy litteäksi avatusta broilerista, joka on tällä ohjeella uunivalmis käden käänteessä. Näyttävä perhosbroileri on helppo leikata tarjolle ja kypsyy kokonaista broileria nopeammin. Pilko mehukas ja keväisen raikas lime-ananassalsa uunikanan kypsyessä.

Minttu-parsasalaatti

Pääsiäispöydän raikas salaatti saa näyttävyyttä, kun pyöräytät parsasuikaleista ja kurkkuviipaleista rullia sen päälle.

Raidallinen mämmijäätelö

Valmista raidallinen mämmijäätelö lusikoimalla vuokaan kerroksittain sitruunalla raikastettua vaniljajäätelöä ja perinteistä mämmiä.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen