Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ilahduta isänpäivänä vaivattomasti valmistuvilla herkuilla

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 1.11.2022
|
Muokattu: 1.11.2022
Isänpäivänä panostetaan rentoon yhdessäoloon. Tarjoa isälle helppoja herkkuja, jotka valmistuvat pikavauhtia yhdessä tehden ja maistuvat koko perheelle.

Parin aineksen savukalapiirakka

Sulata paketillinen piirakkataikinaa, sekoita täytteen ainekset ja kasaa päälle leppäsavukalaa säilykepurkista - isänpäivän suolainen piiras sujahtaa uuniin alle vartissa! Tillillä ja kapriksilla maustettu piirakka on täynnä makua ja maistuu niin kylmänä kuin lämpimänäkin, joten voit tehdä sen valmiiksi jo hyvissä ajoin.

Pestopasta vartissa valmiiksi

Jos isä tykkää pastasta, tämä vartissa valmis pestopasta saa hänet hyrisemään tyytyväisyydestä! Mainio itse tehty pesto ja rapsakat kanapalat valmistuvat samalla, kun pasta kypsyy. Voit käyttää salvian sijaan pestossa pelkkää basilikaa tai korvata sen esimerkiksi mintulla. Valmiin annoksen päälle ripotellaan granaattiomenan siemeniä, jotka tuovat ihanaa raikkautta ja purutuntumaa pastaan. Käytä ylijääneet siemenet jälkiruokana tarjottavan brownien koristeluun.

Etukäteen valmisteltava brownie kruunaa isänpäivän

Tumma suklaa ja kahvi ovat täydellinen makupari isänpäivään. Yhdistä ne ihanassa browniessa, jonka sekoittelemalla syntyvä taikina onnistuu pienempienkin leipurien kanssa yhdessä tehden. Runsas, pehmeä ja kermainen mascarpone-kahvikuorrutus viimeistelee herkun. Brownie kannattaa tehdä valmiiksi jo hyvissä ajoin. Koristele juuri ennen h-hetkeä granaattiomenan siemenillä, pähkinöillä tai muilla isän lempitäytteillä.

Katso lisää vinkkejä isänpäivään