Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pippurikastike pihville

Isänpäivän menu x 4

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 30.10.2015
Muokattu: 22.10.2020
Ilahduta isää itse tehdyllä juhla-aterialla! Neljä erilaista menuvaihtoehtoa sopivat monelaisen herkuttelijan makuun, oli isä sitten pihvi-, pasta-, kala tai vegemiehiä. Mikä näistä menuista pääsee teidän pöytäänne tänä isänpäivänä?

Pippuripihvi on isänpäivän lihamenun päätähti

Tee isälle kunnon pihvi pippurisella kermakastikkeella. Lisukkeena maistuvat uunijuurekset ja jälkiruokana ilman vatkausta valmistuva isänpäivän suklaakakku.

Kalamiehen isänpäivälounaalla maistuu kuha

Hemmottele isää paistetulla kuhalla ja itse tehdyllä valkoviini-voikastikkeella – tästä ei juhlapäivä parane! Herkullisen värinen satsuma-porkkanasosekeitto herättelee ruokahalun ja pensasmustikoiden maustama pannacottakakku päättää aterian.

Palermon pasta on rennon isänpäivämenun pääruoka

Jos isä on pastan perään, kokkaa hänelle uunissa valmistuvaa Palermon pastaa. Mehevä pastavuoka tunnetaan myös kouluruokana, mutta kun kylkeen lisää persimon-halloumisalaatin ja jälkiruoaksi valmistaa tuhdin chili-suklaakakun, voidaan jo puhua juhla-ateriasta!

Munakoisopekoni ja kasvislasse ovat isänpäivän kasvismenun tähtiä

Pekoni on perinteinen isänpäivän aamiaisen ainesosa, eikä siitä tarvitse luopua kasvismenussakaan. Tarjoile savunmakuinen munakoiso vegaanisen caesar-kastikkeen ja rapean salaatin kanssa ja jatka herkuttelua kasvislasagnelle. Jälkiruokana maistuvat mokkapalat, jotka saavat hehkuvanpunaisen pinnan granaattiomenan siemenistä.

Katso lisää ideoita ja reseptejä isänpäivään