Katuruokafanin mutkaton menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 23.4.2020
|
Muokattu: 30.1.2025
Uunihodarivuoka on takuuvarma tarjoiltava! Valmiilla kanaviipaleilla täytetyissä hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut maut. Lisukkeena maistuu makeat bataattilohkot ja appelsiinimajoneesi. Espanjalaiset munkkitangot eli churrot viimeistelevät rennon street food -menun.

Bánh mì -hodarivuoka

Vuokaan kootuissa hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut täytteet. Kypsä broileri saa rinnalleen pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevä kokonaisuus kruunataan hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

Bánh mì -hodarivuoka

Bánh mì -hodarivuoka

arrow-right

Bataattilohkot ja appelsiinimajoneesi

Uunissa valmistuvat bataattilohkot paahtuvat pehmeiksi ja makeiksi. Appelsiinista raikasta makua saava majoneesi valmistuu käden käänteessä bataattien paistuessa uunissa.

Bataattilohkot ja appelsiinimajoneesi

Bataattiranskalaiset

arrow-right

Churrot

Espanjalaiset pitkulaiset munkkitangot eli churrot ovat päältä rapeita ja sisältä ihanan kuohkeita. Churrot kypsennetään uppopaistamalla ja kieritetään lämpiminä kaneli-sokeriseoksessa. Kokeile dippata churroja sulatettuun suklaaseen!

Churrot

Churrot

arrow-right

Lisää herkullisia menuideoita