Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Katuruokafanin mutkaton menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 23.4.2020
|
Muokattu: 31.8.2020
Uunihodarivuoka on takuuvarma tarjoiltava! Valmiilla kanaviipaleilla täytetyissä hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut maut. Lisukkeena maistuu makeat bataattilohkot ja appelsiinimajoneesi. Espanjalaiset munkkitangot eli churrot viimeistelevät rennon street food -menun.

Bánh mì -hodarivuoka

Vuokaan kootuissa hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut täytteet. Kypsä broileri saa rinnalleen pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevä kokonaisuus kruunataan hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

Bataattilohkot ja appelsiinimajoneesi

Uunissa valmistuvat bataattilohkot paahtuvat pehmeiksi ja makeiksi. Appelsiinista raikasta makua saava majoneesi valmistuu käden käänteessä bataattien paistuessa uunissa.

Churrot

Espanjalaiset pitkulaiset munkkitangot eli churrot ovat päältä rapeita ja sisältä ihanan kuohkeita. Churrot kypsennetään uppopaistamalla ja kieritetään lämpiminä kaneli-sokeriseoksessa. Kokeile dippata churroja sulatettuun suklaaseen!

Lisää herkullisia menuideoita