Pese, kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kaali juustohöylällä. Mausta kulhossa riisiviinietikalla, sokerilla, kalakastikkeella ja limenmehulla. Anna tekeytyä hetki kylmässä. Sekoita majoneesi ja sriracha.
Lado sämpylät vieri viereen uunivuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Täytä broilerilla. Kuumenna uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Lusikoi sämpylöiden sisään kaalisalaattia ja majoneesia. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
622
149
8,0 g
1,0 g
12,3 g
2,3 g
1,5 g
5,8 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl riisiviinietikkaa,
1 rkl kalakastiketta,
2 tl srirachakastiketta,
ruukkua korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli