Bánh mì -hodarivuoka | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bánh mì -hodarivuoka

Bánh mì -hodarivuoka
Kappaleita
12
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
175°C
Uunihodarivuoka on takuuvarma hitti viikonlopun ruokapöytään. Hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut täytteet. Kypsä broileri saa rinnalleen pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevä kokonaisuus kruunataan hienonnetulla chilillä ja korianterilla.
Jaa Somessa

Ainekset

12 kpl
(1 ps) mini hot dog -sämpylää
200 g
(1 pkt) kypsää broileria (esim. Atria Vuolu)

PORKKANA-KAALISALAATTI

2 kpl
porkkanaa
200 g
valkokaalia
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
limenmehua

CHILIMAJONEESI

1 dl
majoneesia
2 tl
srirachakastiketta

LISÄKSI

1 - 2 kpl
punaista chiliä
1/2
ruukkua korianteria

Näin teet

1

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kaali juustohöylällä. Mausta kulhossa riisiviinietikalla, sokerilla, kalakastikkeella ja limenmehulla. Anna tekeytyä hetki kylmässä. Sekoita majoneesi ja sriracha.

2 kpl
porkkanaa
200 g
valkokaalia
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
limenmehua
1 dl
majoneesia
2 tl
srirachakastiketta
2

Lado sämpylät vieri viereen uunivuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Täytä broilerilla. Kuumenna uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.

12 kpl
(1 ps) mini hot dog -sämpylää
200 g
(1 pkt) kypsää broileria (esim. Atria Vuolu)
3

Lusikoi sämpylöiden sisään kaalisalaattia ja majoneesia. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

1 - 2 kpl
punaista chiliä
1/2
ruukkua korianteria
Resepti
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 15.3.2020
Muokattu: 15.3.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj622 7468
Energiaa kcal149 1784
Rasvaa8.0 g96.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.0 g12.0 g
Hiilihydraatteja12.3 g147.0 g
Sokereita2.3 g27.0 g
Kuituja1.5 g18.0 g
Proteiinia5.8 g70.0 g
Suolaa0.6 g6.8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl riisiviinietikkaa

  • 1 rkl kalakastiketta

  • 2 tl srirachakastiketta

  • ruukkua korianteria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj622 7468
Energiaa kcal149 1784
Rasvaa8.0 g96.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa1.0 g12.0 g
Hiilihydraatteja12.3 g147.0 g
Sokereita2.3 g27.0 g
Kuituja1.5 g18.0 g
Proteiinia5.8 g70.0 g
Suolaa0.6 g6.8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl riisiviinietikkaa

  • 1 rkl kalakastiketta

  • 2 tl srirachakastiketta

  • ruukkua korianteria

Resepti
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.