Bánh mì -hodarivuoka
Ainekset
PORKKANA-KAALISALAATTI
CHILIMAJONEESI
LISÄKSI
Valmistus
Pese, kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kaali juustohöylällä. Mausta kulhossa riisiviinietikalla, sokerilla, kalakastikkeella ja limenmehulla. Anna tekeytyä hetki kylmässä. Sekoita majoneesi ja sriracha.
Lado sämpylät vieri viereen uunivuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Täytä broilerilla. Kuumenna uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Lusikoi sämpylöiden sisään kaalisalaattia ja majoneesia. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
151
631
8,0 g
1,0 g
12,6 g
2,5 g
1,5 g
5,9 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 kpl ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli