Bánh mì -hodarivuoka | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Bánh mì -hodarivuoka
Play

Bánh mì -hodarivuoka

timer-icon30 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Uunihodarivuoka on takuuvarma hitti viikonlopun ruokapöytään. Hodareissa maistuu vietnamilaisista Bánh mì -patongeista tutut täytteet. Kypsä broileri saa rinnalleen pikkelöityjä kasviksia ja lempeän tulista chilimajoneesia. Mehevä kokonaisuus kruunataan hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

Ainekset

12 kpl
(1 ps) mini hot dog -sämpylää
200 g
(1 pkt) kypsää broileria (esim. Atria Vuolu)

porkkana-kaalisalaatti

2 kpl
porkkanaa
200 g
valkokaalia
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
limenmehua

chilimajoneesi

1 dl
majoneesia
2 tl
srirachakastiketta

lisäksi

1 - 2 kpl
punaista chiliä
1/2
ruukkua korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi kaali juustohöylällä. Mausta kulhossa riisiviinietikalla, sokerilla, kalakastikkeella ja limenmehulla. Anna tekeytyä hetki kylmässä. Sekoita majoneesi ja sriracha.

2 kpl
porkkanaa
200 g
valkokaalia
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
limenmehua
1 dl
majoneesia
2 tl
srirachakastiketta
2

Lado sämpylät vieri viereen uunivuokaan leikkuupuoli ylöspäin. Täytä broilerilla. Kuumenna uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.

12 kpl
(1 ps) mini hot dog -sämpylää
200 g
(1 pkt) kypsää broileria (esim. Atria Vuolu)
3

Lusikoi sämpylöiden sisään kaalisalaattia ja majoneesia. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

1 - 2 kpl
punaista chiliä
1/2
ruukkua korianteria
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 15.3.2020
Muokattu: 6.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

622

149

8,0 g

1,0 g

12,3 g

2,3 g

1,5 g

5,8 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl riisiviinietikkaa,

1 rkl kalakastiketta,

2 tl srirachakastiketta,

ruukkua korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli