Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kotibistron helppo vappubrunssimenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 23.4.2020
|
Muokattu: 19.3.2021
Keväisen brunssin pääruoka, halloumi-pinaattimunakas, kypsyy uunissa sillä aikaa kun katat pöydän. Kata pöytään myös broccoliinilla ja turkkilaisesta jogurtista tehdyllä labneh-tuorejuustolla täytettyjä bruschettoja. Entä jälkiruoka? Ilman uunia valmistuvan valkosuklaa-passionjuustokakun voi tehdä etukäteen valmiiksi jääkaappiin.

Halloumi-pinaattiuunimunakas

Hitiksi noussut uunimunakas saa välimerellistä makua halloumista. Mehevä munakas on vaivatonta paistaa uunissa koko porukalle.

Broccolinibruschettat

Rapeat leipäviipaleet paahdetaan samalla pellillä varsiparsakaalien eli broccolinien kanssa. Libanonilainen labneh valmistuu helposti jogurttia valuttamalla. Pikaversio syntyy korvaamalla labneh maustamattomalla tuorejuustolla.

Valkosuklaa-passionjuustokakku

Täyteläisen pehmeä juustokakku valmistuu ilman uunia ja liivatetta. Kermarahkatäyte saa makeutta valkosuklaasta ja kirpsakan aromikasta makua passionhedelmistä. Runsas kaurakeksipohja kruunaa kokonaisuuden.

Pinkki mansikka-sitruunajuoma

Brunssin kaunein alkumalja on hempeän vaaleanpunainen! Sekoita raikas juoma sitruunoiden mehusta, mansikoista, mintusta ja kivennäisvedestä.

Lisää menuideoita ja herkkureseptejä vapuksi