Valmista vadelmahillo muuten ohjeen mukaan, mutta korvaa vaniljatanko jollain seuraavista makuyhdistelmistä. Löydät alkuperäisen vadelmahillon ohjeen tuunausvinkkien jälkeen.
Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen
Teksti:
Tiina Valkonen
Kuvausjärjestelyt:
Satu Kemppainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.8.2018
|Muokattu: 28.2.2025
Kokeile perinteisen vadelmahillon sijaan uudenlaisia makuyhdistelmiä: inkivääri-pippuri, hunaja-chiansiemen tai lime-salmiakki.
Inkivääri & pippuri
Laita 5 inkivääriviipaletta ja 1 tl mustapippureita maustepussiin ja keitä hillon joukossa.
Hunaja & chiansiemen
Sekoita ½ dl chiansiemeniä 4 dl:aan vadelmasosetta. Mausta hunajalla. Anna tuorehillon turvota 2 tuntia. Käytä viikon sisään.
Lime & salmiakki
Korvaa vesi limen mehulla ja mausta hillo turkinpippurirouheella.




