Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen - Yhteishyvä

Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen

Kokeile perinteisen hillon sijaan uudenlaisia makuyhdistelmiä. Valmista hillo muuten ohjeen mukaan, mutta korvaa vaniljatanko jollain seuraavista.

Jaa Somessa
Teksti
Tiina Valkonen
Kuvausjärjestelyt
Satu Kemppainen
Kuvat
SOK

Inkivääri & pippuri

Laita 5 inkivääriviipaletta ja 1 tl mustapippureita maustepussiin ja keitä hillon joukossa.

Hunaja & chiansiemen

Sekoita ½ dl chiansiemeniä 4 dl:aan vadelmasosetta. Mausta hunajalla. Anna tuorehillon turvota 2 tuntia. Käytä viikon sisään.

Lime & salmiakki

Korvaa vesi limen mehulla ja mausta hillo turkinpippurirouheella.

Julkaistu: 11.7.2018
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa