Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen

Kolme uutta vinkkiä vadelmahillon maustamiseen

Teksti:
Tiina Valkonen
Kuvausjärjestelyt:
Satu Kemppainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.7.2018
Muokattu: 31.8.2020
Kokeile perinteisen vadelmahillon sijaan uudenlaisia makuyhdistelmiä: inkivääri-pippuri, hunaja-chiansiemen tai lime-salmiakki.

Valmista vadelmahillo muuten ohjeen mukaan, mutta korvaa vaniljatanko jollain seuraavista makuyhdistelmistä. Löydät alkuperäisen vadelmahillon ohjeen tuunausvinkkien jälkeen.

Inkivääri & pippuri

Laita 5 inkivääriviipaletta ja 1 tl mustapippureita maustepussiin ja keitä hillon joukossa.

Hunaja & chiansiemen

Sekoita ½ dl chiansiemeniä 4 dl:aan vadelmasosetta. Mausta hunajalla. Anna tuorehillon turvota 2 tuntia. Käytä viikon sisään.

Lime & salmiakki

Korvaa vesi limen mehulla ja mausta hillo turkinpippurirouheella.

Katso alkuperäinen vadelmahillon ohje

Valmista vadelmasta myös näitä herkkuja