Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurpitsajuhlan menu halloween-viikonloppuun

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 12.10.2020
|
Muokattu: 12.10.2020
Halloweenia voi juhlistaa myös ilman haamuja ja hämähäkkejä. Valmista sen sijaan herkullinen kurpitsamenu, jossa halloweenin tunnuskasvis maistuu monessa muodossa. Tarjoa pääruoaksi Hasselbackan kurpitsoja ja helppoja jauhelihalehtipihvejä ja jälkiruokana amerikkalaista kurpitsapiirakkaa. Tämä halloween-menu sopii myös aikuiseen makuun.

Mehevät maapähkinäpesto-mozzarellaleivät aloittavat menun

Yksinkertainen, mutta herkullinen alkupala syntyy itse tehdystä maapähkinäpestosta, mozzarellasta ja hyvästä leivästä. Maapähkinävoi mehevöittää peston ja tuo leipiin ripauksen amerikkalaista ruokakulttuuria. Jos haluat tehdä koko menun kurpitsasta, on mausteinen kurpitsakeitto hyvä valinta menun alkuun.

Pääruoaksi Hasselbackan kurpitsoja ja helpot jauhelihalehtipihvit

Hasselbackan tyyliin valmistettujen kasvisten herkullisuus piilee pintaan tehdyissä viilloissa, joihin voikastike pääsee valumaan. Kurpitsoiden kaverina maistuvat helpot jauhelihalehtipihvit.

Amerikkalainen pumpkin pie on kurpitsajuhlan makea päätös

Mausta amerikkalaisen kurpitsapiirakan täyte inkiväärillä ja kanelilla, sekoita mukaan kondensoitua maitoa ja paista valmiista piirakkataikinasta tehdyn pohjan päällä. Ihanan helppoa ja herkullista!

Lisää ideoita ja reseptejä halloweeniin