Mitä ihanuuksia! Nämä uudet leivonnaiset ovat Yhteishyvän suosituimpia
Suolaista ja makeaa, piirakoita, juustokakkuja ja superhyviä sämpylöitä – nämä viisi uutta leivonnaista ovat hurmanneet Yhteishyvän lukijat kuluvan vuoden aikana.


Helpot sämpylät
Tuoreet sämpylät ovat leivonnainen, jota harva voi vastustaa. Tämä resepti paljastaa salaisuuden, jonka avulla kotitekoisista sämpylöistä tulee aina pehmeitä. Ei ihme, että ohjeesta on tullut supersuosittu!
Raikas limejuustokakku
Itse tehty lime curd eli limetahna tuo raikkautta täyteläiseen juustokakkuun. Maun lisäksi juustokakussa ilahduttaa raaka-ainelistan lyhyys: sekä limetahna että samettinen juustokakkukerros valmistuu vain neljästä aineksesta.
Mehevä pekonipiirakka
Pekonin suolaisuus ja sipulin makeus on lyömätön yhdistelmä – sen tietävät myös Yhteishyvän lukijat. Cheddarjuustolla ja ranskankermalla mehevöitettyä pekonipiirakkaa on leivottu ahkerasti pitkin vuotta. Piirakka valmistuun nopeasti, sillä pohjana käytetään valmista pakastepiirakkapohjaa.
Fazerina-juustokakku
Tässä on juustokakku, joka valmistuu ilman liivatetta. Helppo ja herkullinen Fazerina-juustokakku on täydellinen valinta kaikille, jotka tykkäävät suklaan ja appelsiinin yhdistelmästä. Kakun voi halutessaan viimeistellä näyttäväksi kandeeratuilla appelsiiniviipaleilla.
Bebepiirakka
Bebe-leivoksen uudenlainen versio, bebepiirakka, on monen mieleen. Makean herkun pohjana toimii rapea muropohja, jonka päälle levitetään vadelmahilloa ja täyteläistä vaniljakreemiä. Piirakka viimeistellään tietenkin vaaleanpunaisella sokerikuorrutteella. ”Älyttömän hyvää!”, kommentoi eräs reseptillä leiponut lukijamme.










