Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin pikkelöit omenat, kurpitsat, kurkut tai vesimelonin – reseptit etikkaisiin lisukekasviksiin

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.8.2018
|
Muokattu: 28.7.2022
Anna kasviksille nopea etikkakylpy ja nauti hapokkaasta mausta. Etikkaiset kasvikset sopivat lisukkeeksi, katuruokaan tai sellaisenaan syötäväksi.

Omena-kurpitsapikkelssi

Kurpitsapikkelssi maistuu perheen pienillekin, kun mukana on omenaa ja etikkaliemi makeutetaan siirapilla. Kokeile pikkelssiä hodareissa!

Uudet hölskytyskurkut

Hölskytä avomaankurkkuihin uudet maut! Lisää mausteeksi mansikkaa ja limeä tai melonia ja minttua. Kokeile myös pikanttia piparjuurta ja kuminansiemeniä.

Vesimelonikimchi

Mausta makea vesimeloni korealaisen hapankaalin eli kimchin mauilla hauskaksi pikkelssiksi. Minimoi hävikki ja käytä kimchiin myös melonin kuoren valkoinen osa.

Lue lisää säilönnästä