Kurpitsapikkelssi maistuu perheen pienillekin, kun mukana on omenaa ja etikkaliemi makeutetaan siirapilla. Kokeile pikkelssiä hodareissa!
Näin pikkelöit omenat, kurpitsat, kurkut tai vesimelonin – reseptit etikkaisiin lisukekasviksiin
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 17.9.2018
|Muokattu: 30.1.2025
Anna kasviksille nopea etikkakylpy ja nauti hapokkaasta mausta. Etikkaiset kasvikset sopivat lisukkeeksi, katuruokaan tai sellaisenaan syötäväksi.
Omena-kurpitsapikkelssi
Uudet hölskytyskurkut
Hölskytä avomaankurkkuihin uudet maut! Lisää mausteeksi mansikkaa ja limeä tai melonia ja minttua. Kokeile myös pikanttia piparjuurta ja kuminansiemeniä.
Vesimelonikimchi
Mausta makea vesimeloni korealaisen hapankaalin eli kimchin mauilla hauskaksi pikkelssiksi. Minimoi hävikki ja käytä kimchiin myös melonin kuoren valkoinen osa.









