Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perinteinen, pellillinen vai juustokakun makuinen? 5 hurmaavan hyvää raparperipiirakkaa, jotka haluat leipoa tänä kesänä

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 17.5.2021
|
Muokattu: 17.5.2021
Hempeän pinkki ja hapokkaan herkullinen raparperi on alkukesän odotettu herkku. Ja mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa alkanutta kesää kuin pala raparperipiirakkaa? Katso 5 ihanaa piirakkaohjetta, joissa raparperi on parhaimmillaan.

1. Kuka voisi vastustaa perinteistä raparperipiirakkaa?

Leivo kevään ensimmäinen raparperipiirakka perinteiseen tyyliin. Mehevän pohjan, makeankirpeän raparperisoseen ja aavistuksen rapean murukuorrutteen liitto hurmaa kerta toisensa jälkeen.

2. Kaunis kuin taideteos! Raparperi-juustokakkupiirakka on kahvihetken hurmuri

Tee juustokakku vaihteeksi piirakkavuokaan ja viimeistele pinta marinoiduilla raparperinpaloilla. Hempeän värinen piirakka maistuu yhtä ihanalta kuin näyttääkin.

3. Peltipiirakan juju on paahdettu valkosuklaamuru

Tätä piirakkaa on pakko saada toinenkin pala! Makea valkosuklaa saa uunissa paahtuessaan aavistuksen kinuskisen maun, joka on täydellinen pari raparperin hapokkuudelle.

4. Raparperitoscassa on makujen sinfoniaa

Makean ja kirpeän liitto toimii tässäkin raparperipiirakassa. Kinuskinen toscakuorrute säestää raparperitäytettä täydellisesti!

5. Yhden kulhon gluteeniton raparperipiirakka on ihanan helppo herkku

Raparperipiirakka onnistuu tietenkin myös gluteenittomana. Eikä leipomisessakaan mene kuin hetki, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään ja paistetaan meheväksi piirakaksi. Kardemumma ja kookos viimeistelevät maun.

Maista myös näitä kesäherkkuja!