Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-suklaatoast

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hyödynnä tummaksi kypsyneet banaanit ja valmista lämpimiä banaani-suklaatoasteja. Tämä nopeasti valmistuva herkku maistuu esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.

Ainekset

8 kpl
Vaaleaa isoa vehnäpaahtoleipää
1 dl
Pähkinäsuklaalevitettä
2 kpl
Pientä banaania
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
1 tl
Kanelia
3 rkl
Margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aseta puolet paahtoleipäviipaleista leikkuulaudalle. Levitä suklaalevite leiville. Kuori banaanit ja leikkaa vinottain viipaleiksi. Jaa viipaleet leiville. Nosta päälle loput leipäviipaleet. Vatkaa lautasella munat, maito ja kaneli. Kasta leivät molemmin puolin nopeasti munamaitoon ja paista rasvassa pannulla kauniin ruskeiksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.