Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan. Sulata voi ja sekoita joukkoon hunaja. Valuta seos lohifileelle. Mausta filee suolalla.
Murskaa pähkinät morttelissa tai teholeikkurissa. Sekoita joukkoon korppujauhot, tilli ja sitruunan kuori. Painele seos lohifileen pinnalle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes lohifilee on kypsä.
Murskaa pähkinät morttelissa tai teholeikkurissa. Sekoita joukkoon korppujauhot, tilli ja sitruunan kuori. Painele seos lohifileen pinnalle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes lohifilee on kypsä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
409
1712
27,8 g
7,2 g
7,7 g
5,5 g
0,2 g
32,2 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Suolaa,
2 rkl Hienonnettua tilliä,
Sitruunan raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli