Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helmikuun Yhteishyvässä puhumme seksistä ja seksuaalisuudesta – ja tietysti paljon myös ruoasta!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 28.1.2022
|
Muokattu: 3.2.2022
Helmikuun Yhteishyvä on ilmestynyt. Talvinen lukupaketti vie lukijat seksuaalisuuden maailmaan ja paljon on asiaa myös toisesta hyvinvointiin liittyvästä asiasta eli ruoasta. Suomalainen menestysresepti -kilpailu on ollut varsinainen hittitehdas, ja pääsimme kurkistamaan, miten viime kerran voittajaa eli Falleroa valmistetaan.

Lehden pääteemaa varten teimme viime vuoden lopulla Yhteishyvän lukijoille kyselyn seksistä ja sekusaalisuudesta. Millaisia tunteita seksi herättää lukijoissamme? Aihe, josta aiemmin on vaiettu, on nyt kaikkialla. Viime vuosikymmenellä julkaistiin yli 500 seksuaalisuutta koskevaa kirjaa.

Ja jos seksi on mielessä aina, niin on myös monilla ruoka! Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittanut Fallero valloitti suomalaiset ihan tosissaan. Tapasimme tuotteen kehittäjät Marjaana Pohjolan ja Katariina Vesterisen Turussa, ja vierailimme myös tehtaalla Kannuksessa.

Keittiömestari Kape Aihinen puolestaan kertoo omasta arjestaan ja ruoanlaitosta. Kapen pojat ovat isällään vuoroviikoin, ja silloin Kape ruokkii ja kuskaa treenaavia poikiaan suurella sydämellä.

Sami Sykkö vieraili suositussa hotellisarjassa Helsingin Kampissa sijaistevassa Radisson Blu Royal -hotellissa. Sykkö ihastui kovasti hotellin lennokkaisiin tarinoihin.

Talousaiheena meillä on tällä kertaa omaisen kuolema. Kerromme, miten esimerkiksi pankkiasioiden hoitaminen sujuu mahdollismman helposti läheisen kuoleman jälkeen.

Ja eihän Yhteishyvä ole mitään ilman herkullista Sesonki-liitettä. Sesongosta löydät tutut arkiruoat tuunattuna. Miltä maistuisi esimerkiksi tomaattinen siskonmakkarakeitto tai siideripossu?

Yhteishyvä 1/2022 jaetaan asiakasomistajille 27.1.–31.1.2022.

Lue Yhteishyvän 1/22 juttuja!